Pier Elzinga

                                                                                                                                                     

Even voorstellen

Hallo ik ben Pier, ik zal mij ook even kort voorstellen voor degene die mij nog niet kennen, ik ben 67 jaar oud, sinds 1997 al werkzaam geweest als bondscoach/teammanager bij de NHB. Vanaf 2011 t/m 2015 ben ik bezig geweest als bondscoach bij de aangepast sporten en in 2012 mocht ik naar de paralympische spelen in London en dit is wel een van mijn hoogtepunten geweest. Vanaf 2016 t/m heden als vrijwilliger, waaronder voor de NHB, blijven trainen met sporters met een beperking.  Hiervoor heb ik ook in 2022 een gouden bondsspeld mogen ontvangen en ik zou graag met Mark en Roy de hierboven genoemde doelen willen behalen.

Ons doel

Roy en Mark plaatsen voor het Para Wereldkampioenschappen 2023 in Pilsen (Tsjechi√ę) en de Para Europese Kampioenschappen ook in 2023 in Rotterdam (Nederland), en op deze toernooien zijn er ook tickets te verdienen voor de Paralympische Spelen in 2024 in Parijs, waar we ook graag heen zouden willen.
Met deze doelen hopen we ook meteen de aandacht op de mindervalide boogsport een boost te geven.

De weg

Om deze doelen te behalen, trainen we 4 a 5 keer per week en gaan we aan diverse wedstrijden mee doen om de limiet eis te kunnen schieten, dit is een vereiste van de Nederlandse Handboog Bond/NOC NSF.

De kosten voor deze weg (klein materiaal/kleding, reis- en verblijf en begeleiding) moeten we helaas zelf betalen; er is geen financiering van de Nederlandse Handboog Bond of NOC NSF. Wel mogen we dankzij TeamNL gebruik maken van de training faciliteit op Papendal en ook mogen we van de faciliteiten van de Handboogschutterij Almere gebruik maken, daarvoor zijn we al zeer dankbaar!

Alle fondsen zijn van harte welkom om ons te helpen deelnemen aan deze toernooien.

De mogelijkheid bestaat dat we niet de kans krijgen om naar deze toernooien te gaan als we niet voldoen aan de eisen van de nationale bonden. Als dat zo is, investeren we het gedoneerde geld in trainingsfaciliteiten bij onze boogschietclub om de mindervalide boogsport te verbeteren en doneren we aan goede doelen.

Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor het ondersteunen van deze geweldige kansen.

Help ons onze doelen te bereiken